Урсула фон дер Лайен може да забрани...

След САЩ и ЕС обмисля забрана на приложението....

Една отвлича Ергенът, в имението...

Надпреварата за сърцето на Алек Младенов в „Ергенът“...

Валери иска развод заради Брадъра?

отпечатай новината

17.09.2012 11:00 | Видян 5134 пъти | Гласували 1

Валери иска развод заради Брадъра?

За да задоволи любопитството на всички, които в последните дни питат дали Николета Лозанова ще участва във ВИП Брадър, горещата плеймейтка заяви на личния си профил във Фейсбук, че зрителите на риалитито няма да я видят на старта на шоуто, но най-интересното тепърва предстояло.

Така НиЛо все пак остави вратичка, че по-късно може да влезе в  Къщата, макар и само за кратко време. Съпругата на Валери Божинов подметна, че е водила преговори с продуцентите, но в крайна сметка не се е споразумяла с тях, тъй като е имала сериозни финансови претенции.

Супер 19`пък научи от свои източници, че истинската причина Николета поне засега да отказва участие във ВИП Брадър е мъжът й. Футболистът, който този сезон подписа с Верона, бил изключително против това благоверната му да влиза в Къщата, пише Супер 19'.

Той смятал, че това ще доведе до разрив в съпружеските им отношения и отделно щял да стане за подигравка пред цяла България и новите си съотборници в Италия. Валерко дори поставил ултиматум на красивата си половинка, че ако влезе в тв шоу,  ще преосмисли брака си. Според него Биг Брадър не било мястото, където човек трябва да се изявява, а който има нужда от слава и емоции, според него можело да ги търси и извън Къщата в Нови хан.

Николетка засега е свила перките, тъй като не искала да се конфронтира с малдия си съпруг, но според близките й аверки горяла от желание да влезе в тв предаване, тъй като това било една от мечтите на живота й. Нищо чудно засуканата пловдивчанка на по-късен етап да се влее в редиците на виповете и да разбуни духовете на останалите съквартиранти.

Мълвата в тв среди разнася, че продуцентите на Брадъра са оставили скандалната особа за накрая на шоуто, за да участва в една от специалните мисии. Дали обаче това ще се случи и НиЛо ще пренебрегне Валери , ни остава да видим.

Снимка: Жената днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !