На финала на Сцена на кръстопът...

Публика и артисти затвориха последната страница на...

Киро бърка Алгафари с Халваджиян

"Разговор между баща ми Нидал Алгафари и Кирил Петков...

Лейди Гага направи фурор на Седмица на модата в Лондон

отпечатай новината

17.09.2012 17:45 | Видян 2202 пъти | Гласували 1

Лейди Гага направи фурор на Седмица на модата в Лондон

Истински фурор на провеждащата се Седмица на модата в Лондон предизвика прочутата американска певица Лейди Гага , появила се на дефилето на известния ирландски дизайнер на шапки Филип Трейси със сложен букет от цветя на главата, съобщават от БТА.

Певицата откри представянето на новата колекция на Филип Трейси в британската столица. Очакваше се, че Лейди Гага ще изпълни някоя от песните си при откриването на дефилето. Вместо това обаче, излизайки на подиума в розово от главата до петите, тя само обяви, че открива шоуто на "най-видния създател на шапки на всички времена и народи".

Завръщайки се обратно на мястото си сред публиката, Лейди Гага седна на първия ред до Трейси. Певицата бе с необичайна шапка. Тя приличаше на каска на пилот от Формула 1, направена от цветя, съобщи телевизионният канал Скай нюз.

Дизайнерът Филип Трейси се представи за пръв път в рамките на Седмицата на модата в Лондон от 13 години насам. Той показа на ценителите дамски шапки с невероятен дизайн.  

Лейди Гага напусна залата с огромно безформено бежово палто с кожи, което предизвика огромен интерес и многобройни коментари сред събралата се на улицата тълпа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !