Гришо качи секси французойка в...

Григор Димитров си тръгна от парти в Монте Карло, където...

Шолц увери китайски студенти, че не...

Германският канцлер Олаф Шолц увери днес китайски...

Кой кого мрази във ВИП Брадър

отпечатай новината

18.09.2012 17:45 | Видян 10601 пъти | Гласували 1

Кой кого мрази във ВИП Брадър

Продуцентите на ВИП Брадър са известни с това, че могат да изкарат от кожата му всеки съквартирант. Те нарочно избират не просто известни личности, а такива, които имат общо минало или са пословични с неприязън помежду си. Вестник Супер 19’ прогнозира кои ще бъдат основните действащи лица в бъдещите скандали и защо биха могли да се скарат.

Кристина Патрашкова е близка приятелка на Стефан Данаилов Ламбо, и още по-близка на съпругата му Мария. Понеже Патрашкова е основният човек на продуцентите в къщата, тя ще трябва да завихри люти препирни и с Ирен Кривошиева. Причината е защита на честта на сем. Данаилови, чиято голяма тайна актрисата разкри официално преди година. А именно, че синът й Владо, с когото екс-звездата влиза в къщата срещу 15 бона, е от червения депутат.

Криси вероятно ще влезе в остър дебат и с другата медийна тигрица в къщата, Соня Колкуклиева. В своя вестник Патрашкова отказа дори да спомене името на Колкуклиева. Двете гърмящи дула от зодия рак ще се карат по огневата линия Бойко Борисов – Алексей Петров, залагат вече наблюдатели.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !