Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Стефан Софиянски: Искам Божков за зет

отпечатай новината

20.09.2012 11:45 | Видян 3724 пъти

Стефан Софиянски: Искам Божков за зет

"Голямото желание на всеки родител е да види сватбата на детето си и да има внуци. И аз нямам нищо против гаджето на дъщеря ми Ива - Антон Божков, невероятно момче е."

Тези думи сподели пред "България Днес" бившият кмет на столицата и експремиер Стефан Софиянски. Повод за словата е нов пръстен на щерка му Ива, който грее отскоро на ръката й. Веднага се появиха слуховете, че  това е годежният армаган, който красавицата е получила от наследника на бизнесмена Васил Божков.

"Не. Годеж още няма", отрече информацията Софиянски. "Нормално е след толкова години връзка най-сетне да я узаконят. Имаше моменти, в които се караха с месеци, но сега нещата при тях са наред", сподели с радост една от личните приятелки на Ива Софиянска. Финият златен пръстен на кметската щерка е украсен с диаманти и струва минимум 15 хиляди евро убедени са ювелири специалисти. Според тях бижуто е изработено в чужбина, най-вероятно в Австрия. И двамата работят. Не е за подценяване и фактът, че една от най-важните семейни фигури - бащата на булката приема с отворени обятия милионерския син за зет. Наскоро бившият столичен кмет дори сподели, че няма търпение любимата му щерка да го дари с внуци, с което потвърди, че е твърдо "за" сродяването на Софиянски с Божкови.

"Имам три дъщери и от трите искам вече да имам внуци", сподели за "България Днес" Софиянски. Бащата на Антон - Васил Божков, обаче е пестелив на изявления относно връзката на сина си. Един от най-богатите българи, който има интереси в инфраструктурния и хазартния бизнес у нас и  по света, е дискретен по отношение на личния си живот. Той е известен с правилото си да не дава интервюта. Нарушава го само при много редки обстоятелства.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !