Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Цеца Величкович източи силикона

отпечатай новината

21.09.2012 09:15 | Видян 4221 пъти

Цеца Величкович източи силикона

Цеца Величкович си намали спешно бюста за ужас на многобройните й фенове. Сръбската мегазвезда обаче прибягнала до хирургическата интервенция по здравословни причини.
Цеца почувствала болки още на концерта в София на 22 май, а след това проблемът се засилил на още няколко участия. След консултация с лекар, станало ясно, че трябва да избира между здравето и напомпания бюст.

Болките не давали спокойствие на певицата и тя веднага се съгласила да коригира бюста си, че да не й създава повече неудобство. Медиите в Сърбия припомнят, че навремето съпругът й Аркан не давал на Цеца да се помпа със силикон. Пък и певицата имаше достатъчно апетитна гръдна обиколка още като изгряваща звезда.

След убийството на Аркан, Цеца решила да се разкраси и да бъде в тон с модата по това време, което довело до болките в гръбнака.

Българските естествено едрогърди попфолк певици Преслава и Десислава също се подложиха на подобна интервенция, макар че нямаха силикон. Именно проблеми и болки в гърба ги накара да намалят циците си.
Глория и Рени пък тихомълком източиха, подобно на Цеца силикона в гърдите си и вече имат много по-нормални гърди.

източник:Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !