С.Йончева откри новия сезон на...

"Миналата неделя бях във Виена за откриването на сезона...

Галкин щракна 75-годишната Пугачова

Галкин снима 75-годишната Пугачова на терасата с кърпа...

Колежка "изпяла" Отварачката за връзката й с Благо Георгиев

отпечатай новината

21.09.2012 10:00 | Видян 3041 пъти

Колежка

Само няколко дни, след като в интернет излезе информация, че фолкпевицата Мария освен с Ники Михайлов е преспала и с неговия най-добър приятел Благо Георгиев , стана ясно кой я е “изпял”.

Отварачката разкрила пред свои близки, че всичко тръгнало от нейна колежка, която освен че я мразела на професионална основа, била гадже с футболист от “Литекс”, който пък бил авер с Ники Михайлов и Благо Георгиев . Според информацията въпросната “колежка” станала свидетелка как Отварачката и Джизъса се натискали във ВИП зоната на баровско заведение в столицата.

Завистливката искала да направи мръсно на Мария и да я раздели с милионерския наследник Гущеров, като й извади всичките кирливите ризи на показ. Информаторката фолкаджийка има дори и списък с още имена, минали през леглото на миньончето през последните няколко години, докато тя официално се водеше вярна съпруга и прилежна майка на друг богаташ - Димитър.

В продължение на доста време Мара натискала Ники Михайлов да напусне Алисия и да заживее с нея, носи още интригата. Това обаче не само не се случило, но според запознати вратарят помолил най-добрия си приятел Благо Георгиев да го отърве от Отварачката . Така всъщност и станала “заварката” между двамата, като фолкаджийката не само не възроптала, но дори страстно се хвърлила в орална игра с гелосания плейбой още на първата им среща, директно в заведението, в което двамата отишли да пийнат по чашка. Впоследствие хитрия Михайлов използвал този случай за свое оправдание за скъсването си с Мария , като пред нея изиграл ролята на разочарован влюбен. В същото време двамата с Георгиев доста се посмели на гърба на фолкфурията.

източник:Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !