Цеца Величкович и Желко Йоксимович...

Цеца Величкович – CECA и Желко Йоксимович най-после...

Еконтий се хвали с яхта

След 6 месеца в Тайланд бившият Трети в ПП и ексминистър...

Мариана Попова се взе за красива

отпечатай новината

21.09.2012 13:15 | Видян 3732 пъти | Гласували 1

Мариана Попова се взе за красива

Мариана Попова демонстрира огромно самочувствие без покритие, след като си позволи да опише себе си като изумителна красавица.

"Господ ми е дал дълги крака, хубава визия, изобщо всичко, с което мога да си осигуря лесен живот", изцепи се певицата по време на раздумка с Кристина Патрашкова. Изпълнителката обаче не спря дотук и продължи да  се хвали, че преди е имала цял рояк от обожатели, при това един от друг по-заможни. Мераклиите на Мариана били готови да дадат всичко за нея само и само да могат да се порадват на близостта й.

"Предлагали са ми какво ли не. Скъпи подаръци, пътувания, всякакви екстри. При това офертите към мен са били все от много богати и влиятелни мъже. Можех да имам всичко на тепсия и да ми е много лесно. Но аз избрах да вървя сама по трънливия път към успеха", разви безумната си философия Мариана Попова .

Певицата обаче явно има объркана представа за себе си, тъй като  никога не е била в редиците на родните красавици, нито пък някой баровец е проявявал интерес към нея.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !