12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Ралица Балева: Шон Пен ме сваляше

отпечатай новината

22.09.2012 08:33 | Видян 3437 пъти

Ралица Балева: Шон Пен ме сваляше

 Общувала съм с много холивудски звезди – с Кристоф Ламбер, Харви Кайтел, Джон Бон Джоуви, Матю Макконъхи. Някои са ме ухажвали. Един от тях е Шон Пен. Но тези неща не ме впечатляват. Това казва бившата снаха на соцвеличието Милко Балев – Ралица Балева пред “24 часа”.
Амбициозната и красива дама успя да се наложи като манекенка в началото на 90-те години и то не къде да е, а в меката на модата – Париж. Става любимка на Джанфранко Фере, снима за най-влиятелните модни списания, избрана е сред стоте най-красиви жени на планетата.

Днес, когато се завръща за кратко в България, Ралица намира страната ни за доста променена – в добрия смисъл. “Всичко много се е променило. Явно има влияние Европейския съюз и парите, които идват оттам, очевидно добре се влагат. София е обновена и модерна, надявам се да е така и в цяла България”.

Въпреки развода си със сина на Милко Балев – художника Калин Балев, Ралица не променя фамилията си. Запазила е и приятелски отношения с бившия си съпруг, както и уважение и респект към бившите си свекър и свекърва. Русокосата дама споделя колко й е било болно за нападките и изолацията, на които е подложено семейство Балеви след промените у нас. “”Беше ми болно за тях. Преживях го много лично. Всичко се случваше пред очите ми. Милко Балев никога не е бил солидна парадираща личност. Имаше много силен характер и видях как рухна, как се затвори в себе си. беше обиден и огорчен и така си отиде. За мен той беше наистина изключителна личност”, спомня си Ралица.

Тя признава, че животът я е научил на търпение и толерантност. А най-голямата промяна в личен план идва с брака й с швейцарския милионер Джон Балдазарини. Двамата се женят през 2006 г. А малката им дъщеря Маргарет скоро ще навърши 4 години. “Без нея животът ми нямаше да е пълен. След като се появи, стана център на всичко, превърна се в първата ми и най-важна грижа”, споделя щастливата майка.

източник:Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Ралица Балева роди дъщеря

Няма коментари към тази новина !