Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Бони била инавалид

отпечатай новината

25.09.2012 14:45 | Видян 2858 пъти

Бони била инавалид

Фолкдивата Бони буквално е била инвалид в продължение на няколко месеца, призна самата тя в момент на откровеност в Къщата на "ВИП брадър" миналата вечер.

Брюнетката е била с временна пареза заради дискова херния. Гласовитата изпълнителка е била в инвалидна количка месеци наред, пише Телеграф.

"Не го пожелавам и на най-лошия си враг - страшно е!",  призна Бони . Певицата два пъти ляга под ножа, за да се оперира от дискова херния. Болките са страшни, а след първата операция певицата месеци наред седи в инвалидна количка.

Пареза на единия крак и ръката й причинява сериозен проблем и тя не може да ходи. За щастие с терапия и продължителна рехабилитация гласовитата ромка успяла да проходи. Певицата и до днес с ужас си спомня дните, когато е зависела от милостта на другите. Бони призна откровено, че не иска да си спомня този момент, който определя като един от най-тежките в живота си.

"Бях получила атрофия, бях получила парези", признава певицата. Изпълнителката два пъти е принудена да изтърпи 5-часови операции, за да се възстанови. Втория път влиза в болница малко след поредното си участие. Болките са направо непоносими, а тя й до днес с ужас си спомня за преживяното.

 

Източник: Телеграф

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !