Мика Стоичкова е бременна

ика Стоичкова е бременна от годеника си Мартин Трайков....

Стрелба в кв. Модерно предградие:...

Стрелба в столичния квартал „Модерно предградие“, съобщи...

Мамин Ники пести милиони за колата на Батман

отпечатай новината

26.09.2012 17:00 | Видян 4395 пъти

Мамин Ники пести милиони за колата на Батман

Една от най-скъпите коли в България, "Ламборгини" на националния вратар Николай Михайлов , скоро ще смени собственика си, ако се намери паралия да й плати 109 900 евро. Това е цената, която синковецът на Борислав Михайлов е обявил за поръчковия спортен звяр, изложен от няколко дни в столична автокъща.

Вратарят на "Твенте" седна в купето преди четири години, когато брои малко над 300 хиляди лева  за луксозната играчка. Спортният автомобил бе сглобен по поръчка на Михайлов, чиято слабост са бързите коли. Екстрите, на които синът на шефа на БФС доскоро се е радвал, са 560 конски сили, спортни предни седалки с отопление, идивидуален екстериорен и интериорен тунинг, черни прагове, огледала и кантове на предната броня, индивидуално изработен кожен салон, таван и волан в комбинация от кожа и алкантара (вид тъкан, елитен вариант на естествената кожа - б.а), навигационна система DVD, камера за движение на заден ход...

Цялото "Ламборгини Гаярдо" пък е щамповано с инициалите NМ, преплетени в емблема като перука.

Открай време върви клюка, че за спортния звяр се изръсил Боби Михайлов, който покрай далаверите в БФС каширал доста пара. Имаше обаче и друга версия - че колата е била платена от лизингова къща от Пловдив, зад която стои роднина на бившето гадже на вратаря Николета Лозанова .

Решението на Мамин Ники да се раздели със свръхзвуковия автомобил обаче, не е продиктувано от гузна съвест, че е смотан шофьор на пътя и вече разби няколко коли. Причината струва... 1.6 милиона долара. "Всеки ден" научи, че плейбоят пести за една от най-скъпите коли в света - "Ламборгини Ревентон". От най-мощното бижу, създавано някога от италианския автомобилен концерн, са произведени не повече от 30 бройки за целия свят.

Дизайнът му е заимстван от бойните самолети, интериорът е във военнозелено, а каросерията е изработена в голямата си част от карбон. Подобно ламборгини е снимано в една от сериите за супергероя Ватман.

Михайлов криел от баща си каква кола е наумил да паркира в гаража си, издават футболисти. Босът на БФС-то бил против покупката на "Ламборгини Гаярдо" именно заради хорските одумки, че футболът в България тъне на дъното на блатото, а синът му кара коли за милиони.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !