Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Куката баджанак с Деян Донков

отпечатай новината

27.09.2012 13:15 | Видян 5531 пъти

Куката баджанак с Деян Донков

Нова любовна двойка се заформя на артнебосклона. След като звездата от "Стъклен дом" Радина Кърджилова се залюби с Деян Донков, примерът им сега е последван от колегите им в "Под прикритие" Мариан Вълев и Снежана Макавеева.
 
Според запознати още по време на снимките на "Под прикритие" Снежана хвърлила око на двойно по-стария от нея Мариан. Двамата се срещнали за пръв път именно в сериала, но в началото почти не общували помежду си. В поредицата Макавеева играе ролята на непослушната дъщеря на полицейския комисар Попов, а Вълев е гангстерът Иво Куката. Неговият персонаж бързо стана любим на публиката, а репликите му - крилати фрази, влезли в обращение и в уличния жаргон.

Макавеева и Вълев нямали много общи сцени, но това не им попречило с времето да се опознаят добре. Славата на Мариан като разбивач на женски сърца разпалила любопитството на колежката му, която от своя страна също има бая подвизи на интимния фронт.

Още със старта на "Под прикритие" името на красивата блондинка бе спрягано в афера с Деян Донков. На премиерата на пилотния сезон на кримката двамата бяха засечени да се прегръщат подпийнали в столичен бар. По-късно всеки от тях отрече да имат връзка, но в артсредите упорито се мълвеше, че са се опознали и в леглото.

В онзи период Куката бе обвързан и не проявяваше интерес към колежката си в "Под прикритие". Впоследствие той остана без гадже, което стана ясно от интервю в "Уикенд". Тогава актьорът призна, че е скъсал със сестрата на актрисата Яна Титова - Невена. Двамата изкарали заедно близо година и планирали да заживеят заедно, но това така и не се случило.

Артисал сам, Вълев реши да се порадва на статута си на ерген и се забърка в няколко авантюри с млади жени. Със Снежана се сдушили в края на миналия сезон на "Под прикритие". А първите искри помежду им пламнали това лято, когато се засекли в извънработна обстановка. Оттогава двамата са неразделни и непрекъснато се появяват хванати за ръка по столичните заведения. Приятелите на Куката дори се държат с госпожицата, сякаш тя вече е негова официална жена.

Преди няколко седмици тв звездите пък споделиха свои любовни трепети в интернет и сега е вън от всякакво съмнение, че са си интимни.

"Мариан изживява втора младост покрай Снежана. Двамата ходят като влюбени тийнейджъри и постоянно се целуват и натискат" свидетелстват техни колеги.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !