Жени Калканджиева била с големи уши и...

Жени Калканджиева и до днес минава за красавица, но...

Кейт Мос в прозрачна черна дантелена...

Кейт Мос зашемети с дълбоко дантелено боди и рокля на...

Таки се жени в Дубай

отпечатай новината

27.09.2012 13:30 | Видян 3749 пъти

Таки се жени в Дубай

Манекенката Боряна Шехтова и соченият за наркобос Христофорос Аманатидис-Таки се женят в Дубай, разкрива България Днес. В момента емблематичната моделка от близкото минало е в емирството и подготвя детайлите около тържеството.

Напук на очакванията за разточителство и невиждан лукс, сватбата на Таки и Боряна ще е съвсем скромна. За да не се вдига излишен шум около двойката, двамата ще подпишат в Дубай, далеч от хорските погледи, пише всекидневникът. Само най-близките на моделката ще присъстват на церемонията. През октомври красавицата ще навърши 34 години и вече не иска да е само със статут на любовница на митичния бос, иска да е майка на наследника му. Преди да роди от Таки обаче, Боряна настоява да получи пръстен и законен брак.

Според близки до семейството Шехтова дори е почнала да обикаля булчинските магазини, за да си търси подходяща рокля. За момента още няма назначена точна дата за церемонията, но се очаква това да стане до края или в началото на следващата година.

Шехтова и Таки имат връзка от 4 години и въпреки многобройните слухове за раздяла те все още живеят заедно. Дори бащата на Таки потвърди пред България Днес, че веднага след ареста на сина му през месец май Боряна е заминала при него в далечната страна. Некос Аманатидис дори обяви, че му е мъчно за сина му и иска да отиде при него да го види. Това вероятно ще стане за сватбата на Таки, коментират близки до семейството.

Служителки в модната агенция, в която манекенката работи, отбиват всякакви опити за връзка с нея с обяснението, че тя в момента е в чужбина и ще отсъства дълго.

Самата Боряна нито веднъж не е коментирала отношенията си с Таки и публично не признава връзката си с него. Единствено сестра й Анна Шехтова знае подробности за отношенията им. Анна е гостувала на двойката няколко пъти в Дубай. Пред свои приятелки Боряна неведнъж е признавала, че връзката между двамата започнала случайно. В миналото Таки имаше любовни отношения с друга манекенка - Диляна Попова. Техният романс приключил в момента, в който Христофорос се запознал с Боряна. По това време Шехтова и Диляна били първи приятелки. Красивата брюнетка обаче не се чувствала щастлива с милионера. Тя била наясно с тъмния му бизнес и не искала да се превръща в наложница. В същото време обаче Таки се държи като истински кавалер. Не само с Диляна, но и с нейните приятелки., сред които била и Боряна Шехтова. В началото между двамата имало само лек флирт, но след като Диляна се разделила с гърка, Боряна бързо заела празното място в сърцето и леглото му.

Самата Диляна Попова признава, че отдавна не се е чувала с бившата си приятелка. „Няма какво да коментирам. Не поддържам отношения нито с него, нито с Боряна", отсича Диляна Попова.

В края на 2008 г. Таки бе обявен за общодържавно издирване по обвинение за търговия с наркотици. Той мигновено напусна страната, взимайки Боряна със себе си. Оттогава близначката потъна в неизвестност.

За последно Боряна бе забелязана в България през юли, когато нейната близначка Анна роди второто си дете. След това манекенката отново изчезна. Тя не просто не се появява на светски събития, но категорично е забранила на роднини и приятели да дават информация за нея и въобще да я споменават пред външни хора.

Близначката на Шехтова - Анна, също е дала обет за мълчание.

„Разбира се, че сестра ми е добре. Тя, както и аз вече не сме публични личности, така че няма защо хората да се интересуват от нея. И двете имаме свой живот, но не бих коментирала нищо, защото в последните години за Боряна се изписаха много глупости", категорична е Анна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !