Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Остригаха Владо Данаилов

отпечатай новината

27.09.2012 20:45 | Видян 4613 пъти | Гласували 1

Остригаха Владо Данаилов

ВИП Брадър успя да изкъпе, да подстриже и да преоблече Владо Данаилов. Той не склони да се жертва в името на увеличена дажба храна за съквартирантите. Тяхната последна мисия беше призната за неуспешна заради Багата, който отказа да върти педали с бившата си Златка. В резултат на това ВИП Брадър отпусна няма и 200 лева седмичен бюджет за хапване на 16-те звезди в къщата. Владо можеше да удвои сумата, но сметна, че те ще преоткрият себе си и ще се откажат от суетата си, когато погладуват. Но веднага, щом ВИП Брадър му предложи едночасова седмична проповед, по време на която ще говори само той, младежът не чака и секунда и прие.

Той, естествено, нямаше как да знае, че ще бъде номиниран, заедно с майка си и така се раздели със своя хипи имидж и косата, която отглежда от 8 години. Собственото му куче и умницата Аксиния дори не го познаха. Тя реши, че е известен “корифей” – думата, която в нейното съзнание е равнозначна на коафьор. Най-доволна от пълната промяна беше майката на Джизъса, както му викат съквартирантите. Ирен Кривошиева гордо представи пред останалите истинско копие на татко му Стефан Данаилов.

Първи се гушна във Влади секссимволът Орлин, който му каза: “Много си хубав, бе”! Владо обаче намери съперник по теология в лицето на гост-звездата Иван Ласкин.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !