12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Райна: Още нямам гадже

отпечатай новината

28.09.2012 13:00 | Видян 2962 пъти

Райна: Още нямам гадже

За радост на българските ергени фолкпевицата Райна няма гадже в момента и очаква да срещне човека, който ще я направи щастлива. С Константин изкарали пет години заедно, но накрая връзката им станала фарс, обясни пиринската изпълнителка пред bTV.
“Нямам човек до себе си”, каза усмихната Райна , но е в очакване да намери отговорен и силен мъж, който да я накара да се почувства жена. Безотговорните мъже не са по вкуса и. “Мъжът трябва да ме накара да се вълнувам, да искам да го видя пак”, кокетничи младата певица.

Райна не скри, че в миналото е имала такъв човек до себе си, но отрече това да е бил колегата и Константин, с който деляха живота си пет години. Според нея имало зърно истина, че са се разделили заради чужди хора. “Но истинската причина е, че чувствата ни изстинаха. Аз направих крачката...”, откровеничи певицата. За нея една връзка, ако не я удовлетворява, се превръща във фарс. Дразни се от спекулациите в медиите по неин адрес, но нищо не може да направи. Не съжалява за нищо, което и се е случило в живота.

Младата певица все още очаква любовта на живота си. “Не се отчайвам, рано или късно ще се появи”, гледа напред Райна.

източник:Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !