Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Бербо избра къща в Лондон

отпечатай новината

28.09.2012 13:30 | Видян 5146 пъти

Бербо избра къща в Лондон

Новата икона за феновете на Фулъм Митко Бербатов обикаля от няколко дни Лондон в трескаво издирване на нов дом. Най-голямата ни звезда живее в английската столица вече месец, но все още не е уредил съвсем въпроса.

"Всеки ден" научи, че Бербо търсел дом, който да се доближава максимално до новата му къща в столичния квартал на богатите "Бояна". Там нападателят построи триетажен палат за семейството си, което през ноември ще се увеличи с още един член.

Стрелецът оторизирал агенция за недвижими имоти от Лондон да му издири жилище, копие на неговото. Условието му било да има мини киносалон. С такъв разполага на третия си етаж боянската къща, писа таблоидът "Уикенд".

Брокерите вече са открили жилище, което да отговаря на изискванията на бившия национал. Къщата, в която Бербо , Елена, Деа и сестричката й ще живеят, е със седем спални, огромна градина, плувен басейн.

Имотът се състои от просторно антре с красива вита стълба, трапезария с френски прозорци към градината, модерна кухня с вградени уреди, офис, две гардеробни за гости със собствени баня, сауна, даже голяма винарска изба... Къщата се намира в голям комплекс от затворен тип, недалеч от стадион "Крейвън Котидж".

Митко изрично настоял имотът да е на тиха уличка, за да не бъде безпокоено семейството му от фенове и папараци. Наемането на жилището щяло да струва по 3500 лири на седмица, или 15 хиляди на месец (около 37 хил. лв. - б.р.). "Нищо пара, при положение че само на седмица Бербо прибира по 50 хил. лири заплата във Фулъм", коментират близки на футболиста.

снимка:Всеки ден 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !