Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Поне 100 лева излиза изневярата

отпечатай новината

01.10.2012 18:00 | Видян 3326 пъти | Гласували 1

Поне 100 лева излиза изневярата

Поне сто лева излиза изневярата на мъже, които са решили да изпитат тръпката от извънбрачен секс. Сериозната сума със сигурност отказва голяма част от кандидатите да изневеряват на съпругите си.

Има, разбира се, и такива изключения, в които подобни авантюри се вършат в домашни условия в блока и похарчените пари не надхвърлят десет лева за патронче с ракия и кило домати.

В класическия случай парите скачат десеторно. Всеки, тръгнал да изневерява у дома, рискува да го хванат в крачка. Затова е добре да се отдалечите от дома си и да не се стискате, когато търсите извънбрачен секс. ресторант в полите на Витоша и след това питие в лъскав бар със сигурност ще глътнат поне петдесетачка и то в случай, че не се оливате с яденето и пиенето.

След това идва трудната част с намирането на евтин хотел. В големите градове цените са скочили до тавана, но все пак може да се намери сравнително прилична стая за около петдесет лева.

Ако се сметнат таксита и всички други необходими консумативи, цената със сигурност ще надхвърли стотачка. Затова не бива да ни изненадва статистиката, че броят на изневерите започна да пада още с настъпването на кризата.

снимка: фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !