Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Новите вълшебни думи „разрешавам” и...

Възпитавани сме, че единствените „вълшебни думички” са...

Гологъзата Камелия пее за анален секс

отпечатай новината

02.10.2012 16:00 | Видян 6182 пъти

Гологъзата Камелия пее за анален секс

Голото дупе на Камелия пълни дискотеките, в които фолк дивата има участия. Ако доскоро певицата скандализираше масата с уж неволно изскочилото й зърно, то днес тя направо си показва задните части.

Пияни чалга фенове останаха с отворена уста, когато пайнерката се качи на подиума в дискотека в Студентски град. Златната рибка на фолка събра очите на всички присъстващи с изрязани къси панталонки, изпод които тя нарочно не бе сложила никакво бельо. Шортичките на Ками представляваха две парчета плат, свързани с огромен шев, изпод който ясно се виждаше интимната й цепка. Изгубили ума и дума от еротичната гледка, забавляващите се в клуба забравиха за купона, зяпайки единствено задника на певицата. Нагъзена, без грам притеснение, блондинката позираше срещу многобройните фотоапарати и джиесеми, насочени срещу дупето й. Правейки връзка със скандалното си облекло, Камелия не спря да говори за анален секс.

На няколко пъти тя перифразира златния си хит, пеейки го в порнр версията му "Помня, казваше ти, че отзад не боли. Само за теб мисля аз, а ти си гаден педераст".

Всъщност гологъзенето и ръсенето на цинизми пред пияна аудитория вади по много лесен начин хляба на Камелия, осигурявайки й охолен начин на живот.

Заради еротичната си визия и непрестанните шеги по време на участията й тя все още е една от най-търсените певици в жанра. Макар да не пуска хитове през месец, благодарение на 15-годишната си кариера и огромен репертоар зад гърба й изпълнителката е затрупана с ангажименти. Хонорарът й не пада под 4 бона и почти всеки  ден тя е на участие в някое кътче на България.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !