Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Оневиниха Стенли за пиянски бой

отпечатай новината

03.10.2012 10:15 | Видян 1660 пъти

Оневиниха Стенли за пиянски бой

Лекуващият се от левкемия капитан на българския национален отбор и Астън Вила Стилиян Петров беше оневинен от съда в Манчестър по дело за участие в сбиване в бар.

Инцидентът станал през ноември 2010 г. в манчестърския нощен клуб Панацея, при който собственикът на заведението Джо Ейка е нападнат със счупено стъкло. Съдът обяви, че основният заподозрян Уилстън Уилсън за невинен.

 Освен това съдебният състав оповести, че група играчи от Висшата лига, сред които Стилиян Петров, Ашли Йънг и Найджъл Рио-Кокър не е взела участие в акта на насилие.
Футболистите на Вила са били наели сепаре в заведението след боксовия мач в тежката категория между Дейвид Хей и Одли Харисън.

Сбиването, в което са участвали около 20 души е избухнало, след като футболистът Шон Райт-Филипс е бил ударен в лицето от жена.

По време на делото прокуратурата твърдеше, че 38-годишният Уилсън и неговият приятел от детинство Зат Найт (защитник на Болтън) са нападнали Джо Ейка със счупено стъкло.

Ейка е бил изведен от заведението от бодигард и е бил откаран в болница с порезна рана на бузата. Впоследствие той се е подложил на пластична операция за премахване на белега.

Пред съда Уилсън обявил, че не е нападал собственика на заведението и единствената му цел е била да издърпа Зат Найт от мелето. Според него атаката е извършена от човек, приличащ на него и носещ подобни дрехи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !