Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Сексбомба е първата жена на Орлин

отпечатай новината

03.10.2012 12:30 | Видян 5970 пъти | Гласували 1

Сексбомба е първата жена на Орлин

Въпреки че минава за секссимвол, Орлин Павлов няма кой знае какъв опит с жените, разказват негови бивши.

Цяла България знае, че откакто срещна като танцова партньорка в Денсинг Старс троянската балерина Яна, двамата са заедно и на сцената, и в живота. Но кои каки са били в тефтерчето на „българския Джуд Лоу”, както го определи Памела Андерсън, ето това е голяма загадка за публиката, разкрива Супер 19'.

"Аз съм първата жена в живота на Орлин ”, разказва пред близки певицата Йоана. Тя изгря сред поколението, което направи бума на българската попмузика през 2000-2001 година.  По онова време тя точно се е разделила с Орлин, а новият й вдъхновител – режисьорът Валери Милев й помага да се изстреля в шоубизнеса.

Предизвикателният й премиерен клип и визията на сексбомба я направиха за отрицателно време звезда на момента. Даже спечели най-престижната тогава награда на ММ като и досега феновете си спомнят какви спорове предизвика с появата си да грабне статуетката в първа зала на НДК.

Дискусията е носеше ли бельо певицата или не. След това Йоана се поизгуби, тъй като направи семейство и стана примерна майка и домакиня. В момента тя прави опит за завръщане в шоубизнеса.

Вместо на сцената обаче, се изявява предимно зад кадър. Тя е букер в най-мощната модна агенция Визаж. Освен това, когато я поканят приятели като съучениците им с Орлин Иван и Андрей, се появява в телевизионни предавания.

Последно я видяхме обаче при друг продуцент - като една от сватовниците на Тошко Славков в Ексмилионер търси съпруга.

Йоана още помни, като да е била вчера, връзката с хубавеца. Двамата се влюбили от пръв поглед като съученици в елитното софийско 22-о училище.

Освен, че са си лика прилика – естествено руси и синеоки, те изпитвали силна сценична треска.

От любов към театъра се записали в легендарния по тяхно време – началото на 90-те театър Студио 4ХС.

Повечето възпитаници на тийнейджърската трупа днес са знаменитости – от Стефан Щерев, който заедно с Орлин участваше в сериала на Нова телевизия Отплата до Нети, която първа от колегите си успя да се прочуе във възрастния живот.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !