Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Вихра започна бизнес с охлюви

отпечатай новината

03.10.2012 15:30 | Видян 4067 пъти

Вихра започна бизнес с охлюви

Бившата отчаяна съпруга Вихра Петрова и приятелят й в живота - Милан Кузов, отварят магазин за екологична козметика и храни, съобщиха от "България Днес".

Основен акцент в продажбите на бизнес двойката ще бъдат био антиейдж продуктите с екстракт от охлюви. Секретът от пълзящото мекотело от години се използва в световната козметика, но у нас чак сега започва да става модерен.

Екстрактът от охлюв в кремовете премахва бръчки, белези и петна по кожата, убедила се и ексводещата, след като вече пробвала чистия продукт.

"Вихра от години е фен на биокозметиката. След като прекратиха договора й като водеща на "Споделено с Вихра", реши, че сега й е времето да се включи в бизнеса точно с мекотели", сподели пред "България Днес" приятелка до бившата отчаяна съпруга.

Магазинът, който Вихра и бившият й колега от БНТ Милан Кузов отварят, се намира на 200 метра от кооперацията, в която живее бившата жена на Зуека - Нина, с дъщеря си Девина.

"През уикенда Вихра почисти стъклата на магазинчето заедно с дъщеря си Ава. Беше довела приятелки, които й помагаха. Много земно момиче, хич не се прави на звезда",
похвалиха поведението на Вихра продавачки от съседните бутици за цигари и цвета.

Девойките се надяват, че рекламата, която ще направи отчаяната съпруга на магазина си, индиректно ще помогне и на развитието на техния бизнес. Бул. "Ситняково", на който се намира магазинът на Вихра, е любимо място за бизнес на двамата актьори, братята Деян и Дарин Ангелови. Те разполагат с хранителен магазин, но на съседната на булеварда улица.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !