Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Саня Борисова: С Деян Донков бяхме заедно 7 години

отпечатай новината

08.10.2012 12:45 | Видян 4536 пъти

Саня Борисова: С Деян Донков бяхме заедно 7 години

Половата шпага на родния театър Деян Донков е тийнейджърската любов на Саня Борисова. Това признание направи тя в интервю за bTV. Искрата пламнала в родния им Видин, за да се разгори в бурен 7-годишен роман. Със звездата от трупата на Народния се събирали на приливи и отливи, но на практика синеокото миньонче е израснало с него.
„Всичко започна много романтично, но определено не бяхме един за друг и се разделихме”, разказа бившият модел, който от два месеца е законна половинка на Ники Илиев: „Това, което ми се случи с него, е истинско чудо. Ние се обичаме. Не съм срещала такава подкрепа досега в живота си независимо дали става въпрос за интимна връзка или приятелство.”

Бъдещото семейство се запознава на кастинга на „Забранена любов”, където играят брат и сестра. Скоро след старта на снимките заживяват заедно. Ники е категоричен, че към днешна дата връзката им е още по-хармонична и улегнала.

„Това, естествено, не значи, че се чувстваме като 100-годишна семейна двойка. Все още умеем да се изненадваме и горим един за друг”, споделя той пред “Монитор” и допълва: „Като цяло тя е по-огнена и емоционална, но сякаш си сви рогата с времето. И двамата станахме по-добри човеци, след като се събрахме.” Преди да си кажат „да” на горска сватба в село Лещен, режисьорът пазел друг скъп спомен от общите им празници – музата му подарила ръкавици за кикбокс, който той тренира от пет години: „У нас почти не се намират такива, специфични са, и много им се зарадвах.” Саня вдъхновява Ники за режисьорския му дебют в „Чужденецът”, където играе селянка с брутален бански диалект. Сега подготвят сценария на следващата му лента. В разрез с масовите очаквания двойката избягва шумните светски събития. „Ние сме домошари. Саня се справя страхотно в кухнята. Майсторка е на телешките пържоли, баницата и мусаката”, издава племенникът на актьора Георги Кадурин.

източник:Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !