12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Юлиан Вергов и Диляна Попова стават учители в нов тв сериал

отпечатай новината

08.10.2012 16:45 | Видян 4258 пъти

Юлиан Вергов и Диляна Попова стават учители в нов тв сериал

Нов български сериал ще събере за пореден път добре познати от екрана лица. Отново Юлиан Вергов , Диляна Попова , Карла Рахал и Георги Кадурин ще станат герои този път не в „Стъклен дом“, а в „Секс, лъжи и музика“, който тръгва по bTV.

Кадурин ще влезе в ролята на властен директор, който следи стриктно за безупречния ред и имидж на поверената му гимназия.

Под неговото ръководство Диляна Попова ще се грижи за добрата спортна форма на захласнатите по нея тийнейджъри, а Карла Рахал ще възпитава музикалната култура на учениците. В ролята на секссимвола на училището, обожаван и от ученички, и от колеги, влиза актьорът Юлиян Вергов.

Историята в „Секс, лъжи и музика” проследява емоционално наситеното всекидневие на група тийнейджъри, които се сблъскват с купища предизвикателства и бариери в преследването на своята музикална мечта.

Приятелство, любов, секс, конкуренция, предразсъдъци, интриги, борба за надмощие, справедливост и шанс за израстване – всичко това е част от живота на петнайсетгодишните мечтатели и бунтари, както и на техните учители и родители, отбелязват от телевизията.

Оттам обаче обещават, че главните герои ще бъдат непознати за публиката тийнейджъри. Те ще впечатлят зрителите освен с актьорската си игра и с дарбата си на певци.

Сериалът ще е режисиран от Димитър Гочев и Зоран Петровски, а сценаристи ще са отново Теодора Василева и Георги Иванов.

Главен оператор е синът на режисьора – Радослав Гочев. Другият, чиято камера ще следи отблизо актьорите, е Кирил Паликарски.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !