Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Ламбо проплака: Не ми се живее!

отпечатай новината

09.10.2012 13:00 | Видян 3170 пъти

Ламбо проплака: Не ми се живее!

Изцепките на Владо Данаилов във "ВИП Брадър" докараха баща му Стефан Данаилов до депресия. Именитият актьор постоянно е с високо кръвно и е на успокоителни.

Цялата ситуация около индиректното му участие в риалитито безкрайно го изнервила и изтощила и той почти плачейки, споделил пред колеги и приятели: "Вече не ми се играе! Нямам сили". Подобно признание за актьор от ранга на Стефан Данаилов е равносилно на "Не ми се живее!"

Освен че се скри от съпартийците си, Ламбо избягва да се мярка и в Народния театър. Макар че всичките му колеги там му съчувстват и не го обвиняват за поведението на сина му, Стефан предпочитал да не общува с академичната трупа, където е на щат. Накрая всички ще ме запомнят като бащата, който е отритнал сина си, ядосвал се Ламбо.

Преди две седмици във "Всяка неделя" актьорът сподели, че вече е загубил усмивката си. Едновременно възмутен и тъжен, Данаилов каза, че участва във "ВИП Брадър", без някой да го е питал и без да го е искал.

Актьорът поясни, че слагането на неговата снимка в риалитито го прави участник в шоуто, без да е имал такова желание.

В крайна сметка синът му свали портрета от стената в Къщата и ритуално го целуна. А по-късно се извини на баща си и каза, че разбира трудностите, с които той се е сблъскал.

Въпреки това обаче Стефан Данаилов продължава да е в депресия и колегите му се молят да не му се случи нещо лошо.

 

източник: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !