И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Бербатов спасява брат си

отпечатай новината

09.10.2012 16:45 | Видян 2168 пъти

Бербатов спасява брат си

Заем от 10 000 британски лири е поискал Асен Бербатов от брат си Димитър , за да финансира защитата си по обвинението за притежание на кокаин, научи "България Днес".

Бербатов-младши беше спипан заедно с приятеля си Николай Борисов в автомобил "Сеат", в който е превозвана дрогата - 20 грама кокаин. Наркотикът е бил укрит в детско столче.

Наказателният кодекс предвижда и затвор. Асен веднага се свързал с брат си и му поискал спешен заем, с който да ангажира най-добрите адвокати.

От години се говори, че звездата от Висшата лига на Англия дава пари на всички свои близки. В последно време Митко превеждал цялата сума, предвидена за разходите на фамилията, на майка си Маргарита. След това тя разпределяла благата. Около 7 бона се полагали за Асен Бербатов, жена му Димитрина и детето им. Заради финансовата дисциплина, наложена от Маргарита Бербатова, по-малкият й син трябвало да чака безпомощно нейното решение колко пари да бъдат отделени за адвокатите и кои всъщност да бъдат те.

Сумата за непредвидените разходи трябвало да бъде удържана от издръжката на Асен, а това щяло да наруши житейските му навици, които му осигуряват охолен живот на гърба на батко. Така почти половината от 7-те бона месечно щели да бъдат резнати, и то за дълъг период от време. За да не стига до лишения, малкият брат се обадил тайно на брат си с молба да финансира защитата му. Митко се съгласил да се раздели с исканата сума,
но при условие че средствата отново минат през счетоводството на мама.

От свои източници "България Днес" научи, че Асен е бил разпитан в районната прокуратура в Дупница вчера. Магистратите в града явно се бяха наговорили да мълчат като риби за визитата на известния заподозрян.

От прокуратурата си прехвърляха темата като горещ картоф. Впоследствие всичко живо направо се изпокри, а телефоните бяха вдигани от секретарки, които с треперещи гласчета информираха, че главният прокурор Величка Шопова и заместниците й отсъстват - и така до края на работното време.

източник:България Днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !