Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Робърт де Ниро кацна в София

отпечатай новината

10.10.2012 09:00 | Видян 1425 пъти

Робърт де Ниро кацна в София

Холивудската легенда Робърт де Ниро пристигна в София малко след полунощ и единственото, което каза към чакащите го журналисти бе: „Здравейте". Часове наред репортери и фенове чакаха актьора пред ВИП-а на софийското летище.

След като излезе от вратата обаче, Де Ниро набързо беше вкаран в огромен черен джип и отпраши в неизвестна посока. Знаменитият актьор дойде у нас, за да доснима филма "Killing Season". Заради него от понеделник тук е и Джон Траволта.

Макар, че според предварителната информация Робърт де Ниро ще остане в София едва два дни, той пристигна в столицата ни с голямо количество багаж. Четири куфара и няколко чанти бяха натоварени от служители на летището в черния джип, който очакваше актьора. Той се появи гладко избръснат и първоначално усмихнат на ВИП-а, но после бързо промени изражението си, смаян от блъсканицата около него и предпочете да не отговаря на журналистически въпроси и да не раздава автографи.

Само две сцени от "Killing Season" ще заснемат у нас Робърт де Ниро и Джон Траволта. Те ще работят основно в Киноцентъра в Бояна. Според сюжета на филма Де Ниро и Траволта са ветерани от войната в Босна. Първият изпълнява ролята на американеца Бенджамин Форд, а другият е сърбинът Емил Ковач. Режисьор на продукцията, която събира за първи път двете звезди на снимачната площадка, е Марк Стивън Джонсън. Премиерата на "Killing Season" е планирана за 2013 година.

 

снимка: image.net

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !