Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Радина бременна от Деян?

отпечатай новината

10.10.2012 11:15 | Видян 2685 пъти

Радина бременна от Деян?

Радина се развикала в гримьорната, че й е лошо и й се гади. Тя се оплакала, че й прималяло и не може да стигне сама до тоалетната. Наложило се да й помагат, а след като излязла, била бледа като признак. Първоначално колегите й решили, че стомахът я боли, защото изгълтала няколко огромни сандвича. Самата Радина заявила, че прилошаването наистина има връзка с удвоения апетит, но не защото се е натровила, а защото може би се храни за двама.

Недвусмисленият намек, че чака дете, само дал потвърждение на клюката, която обикаля театъра. Младата актриса  напоследък била доста отнесена и на последните репетиции на спектакъла забравяла репликите си и все се оплаквала, че е изморена и й се спи. Освен това спряла да дърпа цигара от цигара, заради  което веднага била заподозряна като бъдеща майка. Тя обаче все още отказвала да потвърди новината, а пред най-близките си споделила, че  не иска да дърпа дявола за опашката, преди да е сигурна, че чака дете от Деян Донков .

Половинката на звездата от "Стъклен дон" обаче също бил запознат със състоянието на Радина. Издавало го поведението му, шушукат в Театъра на армията. Той идвал да прибира Кърджилова  след репетиции с  колата и се държал извънредно внимателно с нея.

Според запознатите с майчинската драма около актрисата съвсем скоро ще стане ясно със сигурност дали е бременна. Тя била всекидневно в театъра и нямало как да скрие симптомите от колегите си.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !