Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Мара се прави на ученичка

отпечатай новината

10.10.2012 12:15 | Видян 2432 пъти

Мара се прави на ученичка

Фолк певицата Мария е заприличала на скромна ученичка. Напоследък миньончето, нашумяло с вулгарните си силиконови устни, е зарязало дълбоките деколтета и вече залага на дрехи, които са по-подходящи за прилежни тийнейджъри.

Преди дни чалга изпълнителката изуми феновете си,показвайки се в абсолютно нова светлина. Тя публикува снимка в личния си профил във фейсбук, на която прилича на девойка в пубертета. Певицата се показа с черни очила, рокля и ботушки.

Някои от почитателите й в социалната мрежа я поздравиха за промяната, но други я нападнаха и й лепнаха етикета "лигава". Дори тръгна клюка, че чалга дивата е решила да се прави на по-млада, като се облича неглиже и използва тийнейджърски похвати.

Близки до Отварачката обаче коментират, че тя се е запалила по този имидж заради непрекъснатите претенции на любовника си Християн Гущеров. Костюмчето тип "гимназистка" Мария си купила от бутик на "Шанел" в Париж за няколко хиляди евро. Чантата й е от същата марка и също струва баснословна сума, поясняват запознати.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !