Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Линдзи Лоън отново се прояви

отпечатай новината

11.10.2012 10:30 | Видян 1878 пъти

Линдзи Лоън отново се прояви

Полицията на Ню Йорк е била извикана около 8 часа тази сутрин в къщата, където е израснала актрисата Линдзи Лоън , заради избухнал скандал и сбиване между нея и майка й Дина.

В дома в Лонг Айлънд Дина живее с някои от децата си. Това е третият и скандал, в който е замесено името на Линдзи Лоън през последните няколко седмици.

По данни на сайтаTMZ Дина и Линдзи Лоън са били в нюйоркски нощен клуб до 4 часа сутринта. Разпрата между майка и дъщеря започнала още в автомобила. След като се прибрали в къщата, тя прерасла и във физическа.

Охранителна камера бе заснела преди по-малко от месец как автомобилът на Линдзи Лоън блъска пешеходец и тя напуска местопроизшествието. На записа се вижда как поршето на Лоън завива от улицата в Манхатън по алея, как Хосе Родригес минава пред колата и тя явно
го удря. Родригес - 34-годишен работник в ресторант, остава на крака и тръгва след колата, когато тя продължава по алеята.

Родригес вика линейка след инцидента и е хоспитализиран с травма на коляното. Той разказа, че се прибирал от работа в ресторанта наблизо, когато колата го ударила. Травмата била много болезнена. Той критикува Лоън и антуража й, че са се държали все едно той е никой, а тя е недосегаема, защото е толкова богата и известна.

Актрисата, която е на 26 години, беше арестуване на излизане от нощен клуб заради инцидента. Тя е обвинена, че е напуснала мястото на произшествието и е ранила човек. Делото й е на 23 октомври. Прес аташето й Стив Хониг каза, че е убеден в неистинността на разказа на Родригес.

През лятото Лоън катастрофира. Тя и помощничката й бяха откарани в болница, но никой не беше ранен сериозно. Катастрофата още се разследва. През май тя беше оправдана от обвиненията, че е ударила с колата си мениджър на клуб в Холивуд.

Актрисата е в пробация заради взимане на огърлица без разрешение от бижутерски магазин миналата година. Ако отново бъде арестувана, тя може да влезе в затвора.

източник:бтв

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !