Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Гала разкри защо се е разделила с Константин Будинов

отпечатай новината

12.10.2012 09:30 | Видян 6517 пъти

Гала разкри защо се е разделила с Константин Будинов

Телевизионната водеща Гала разкри защо се е разделила с бащата на детето си – Константин Будинов. По думите й той се е сринал финансово още преди да се оженят. Бизнесменът имал доста парвенюшко поведение.

“Не ми тежеше фактът, че аз издържам семейството. Той постоянно демонстрираше, че нямаме никакви проблеми. Цялата тази демонстративност, това желание да ни забелязват, да сме важни персони, в Стефан го няма.

Константин имаше малко парвенюшко поведение, което аз дълбоко не харесвам. Сега, като се замисля, не мога да кажа и какво ме е накарало да се влюбя в него”, казва тя в интервю за сп. “Lovestyle”.

Гала е категорична, че в момента нито Стефан издържа нея, нито тя него. „Сегашният ми приятел Стефан също не ме издържа, не храни нито мен, нито детето ми, но и аз не го издържам", са думите й. Тя разкрива още, че би приела да се венчае в църква за него, но не и да сключи брак в гражданското.

“Не работя по въпроса за бебе. Говорили сме много пъти по темата, но аз за себе си си давам сметка, че все още не е дошъл моментът”, споделя блондинката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !