Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Преслава иска 100 000 евро за голи снимки

отпечатай новината

17.10.2012 12:15 | Видян 7592 пъти

Преслава иска 100 000 евро за голи снимки

Фолк фурията Преслава поискала 100 000 евро, за да се разхвърли както майка я е родила пред феновете.

Мечтата на голяма част от българските мъже да видят естествените балкони на певицата обаче е на път да не се сбъдне.

Упоритите слухове, които обикалят в медийното пространство последите седмици, са, че изпълнителката притежава изключително пикантни фотоси, на които е без дрешки. Според запознати Преслава грижливо ги пазела и не искала те да видят бял свят. Скандалните снимки са правени от неин близък приятел, който се занимава с фотография, и който се е постарал да не остане нищо скрито-покрито от перфектните форми на певицата.

Той обаче също нямал намерение да ги продава. От своя страна Преслава също била категорична, че прелестите й няма да бъдат публикувани, освен ако някой не й брои минимум 100 000 евро за тях. Преслава дори получила оферта от известно мъжко списание да покаже снимките, но хонорарът, който й е бил предложен, й се сторил малък.

„Срещу 100 000 в евро може и да си помисля дали да ти ги дам", обяснила им изпълнителката. Сумата обаче веднага бе определена като абсурдна, а феновете на Преслава си останаха само с мераците да я видят без дрехи.

Засега феновете й ще останат да плакнат очи само с полуголите й снимки, които тя пусна от ваканцията си на морето това лято. Преди малко повече от година пък певицата се развихри на свое участие с ултра къса рокля, изпод която се показа изрязаното й бельо. Някои обаче се кълняха, че Преслава всъщност е без гащи - а лентичката е интимната й прическа. Звездата обаче доста по-късно се усети защо всички са впили поглед между краката й и започна упорито да смъква полата надолу.

източник:Телеграф

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !