Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Коце Ламята - дилър № 1 на чалгата

отпечатай новината

19.10.2012 10:30 | Видян 6206 пъти | Гласували 1

Коце Ламята - дилър № 1 на чалгата

Бившият любовник на фолк певеца Азис - Костадин Йорданов, известен с прякора си Коце Ламята, който бе арестуван преди два дни с огромно количество кокаин в столичния квартал „Красна поляна", скандално бе освободен от ареста само след 24 часа престой.

Срещу нищожна гаранция от 1000 лева наркодилър №1 на чалгата излезе на свобода, за да доставя отново кокаин на заможните си клиенти.

В столицата отдавна е публична тайна, че Коце Ламята продава кокаин на почти всички фолкаджии. Бившият любовник на Азис зарежда с бял прах Преслава, Константин, Илиян Тупалката, както и всички останали чалга диви, пожелали да напудрят носа. Мълви се, че именно с комерсиална цел и за да привлече богатите чалгаджии като клиенти, Ламята се лепнал за Азис.

Костинбродският славей бе любовник на Коцето близо година, преди да се раздели с него след скандал. Коце Ламята бе арестуван в сряда в на улица „Хубча" в София с 20 дози кокаин. Той сам паднал в капана на ченгетата, след като патрулиращи полицаи се усъмнили в поведението му. „Крачеше нервно, непрекъснато се оглеждаше, преминаваше от единия на другия тротоар", разказаха пред „Всеки ден" разследващите. Когато отишли, за да му искат лични документи, бившият на Азис се опитал да избяга, както и да изхвърли по пътя дозите кокаин. Полицаите обаче успели да го задържат и да му щракнат белезниците.

При обиск в дома му те открили електронна везна, полиетиленови пликчета с полепнало по тях прахообразно вещество, пликче с таблетки.

Според ченгетата Коце Ламята от години работел за забягналия в ЮАР Христофорос Аманатидис - Таки и не бил на ниско ниво в йерархията. След изчезването на боса си той останал без покровител. Известно време работел за Кирчо Руския, който бе арестуван през лятото на 2012 г. за разпространение на дрога и също е сочен за част от бандата на Таки. Последният работодател на Ламята е Милен Дарвански - Катерицата, дясна ръка на наркобоса Сако.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !