Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Божинов отказа 200 бона за секс във въздуха

отпечатай новината

19.10.2012 12:00 | Видян 2815 пъти | Гласували 2

Божинов отказа 200 бона за секс във въздуха

Висящата спалня е част от интериора в жилището на светското семейство, в което живееше доскоро. Понеже обаче им отесня след раждането на дъщеря им Никол, Божинови се сдобиха с друг, по-голям апартамент.

След публикацията в най-тиражния таблоид се появил мераклия, варненец, който да купи интериорното бижу. "Жена му била страшна фенка на  Николета , даже я доближавала по визия с няколко пластични операции", разкриват запознати.

Паралията предложил 80 хил. евро и стигнал наддаването до 100, но и при тази оферта  футболистът на италианския "Верона" не склонил да се раздели с апартамента. Най-вече защото му навявал сантиментални спомени, свързани с началото на любовта му с Николета.

Уютният дом е обзаведен с мебели от дърво и камък в цвят ванилия, шоколад и канела. Стените са решени чрез умелото редуване на луксозни мазилки Levis и Sikkens с изкуствен камък, а подовите настилки са от солиден буков паркет. Жилището притежава просторна дневна с кухненски кът с луксозни електроуреди и мебели. Кухненските шкафове са с марка Аrredо 3. Плотът, мивката и пералнята са от Eurolux. Хладилникът и фурната са селектирани от дизайнерските серии на Ora Ito на „Горенйе" и Lofra.

Холът е обособен от кухнята чрез елегантна колона с каменна облицовка. На нея е плазменият телевизор с вграден 80GВ харддиск, има система за домашно кино и сателитна телевизия с цели 1200 канала. Настилката в банята е от черно удароустойчиво стъкло с декорации от камъчета.  Душ кабината пък има всички необходими екстри за домашен релакс и комфорт.

„Не мислим да продаваме жилището си. Толкова пари сме вложили в него, че няма как да го дадем ей-така, без пари", коментира пред приятелки Николета .

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !