12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Лили: Да, ужасна съм!

отпечатай новината

22.10.2012 11:15 | Видян 3723 пъти

Лили: Да, ужасна съм!

"Да, ужасна съм, но съм искрена и честна." Това каза в свое ТВ интервю Лили Иванова . По думите й, всеки ден някой се качва „на раменцата й", за да изглежда по-висок. Тя е свикнала с това отношение, но съветва хората, които искат да бъдат големи, да работят повече. „Аз никога не съм спирала да работя", подчерта естрадната прима.

За личния си живот беше категорична, че няма да споделя нищо. "Аз съм видима само на сцената. Личният ми живот е само мой. И никой няма право с мръсна пръчка да бърка там. Аз не прощавам", каза певицата. В живота й е имало една голяма любов, която обаче вече е приключила. Но не съжалява за нея, а е удовлетворена, че е обичала.

Когато става въпрос за пари, тя предпочита да махне с ръка и да не обръща внимание дори когато е ощетена. "Давала съм пари на заем и не са ми ги връщали. Но какво от това? Аз не мога да съдя никого", коментира Лили .

В момента тя спазва железен хранителен режим. В началото на кариерата си обаче не е пазела фигурата си така стриктно. С първия си хонорар, който е бил 8 лева, си е купила пакетче бонбони.

"Живеех в хотел и се хранех с аерошоколад и сладолед", спомня си най-успялата българска естрадна певица . Когато в хотела нямало места, сядала на столче във фоайето и изчаквала някоя стая да се освободи.

В разкошния й дом, обзаведен в стил барок, любимото й място е спалнята. Но предпочита да остава там сама, само с книга в ръка. "Самотата ме зарежда. Много обичам да стоя сама. Не се чувствам самотна никога. Мисля, че само глупакът се чувства самотен", твърди Лили .

Над вратата й е изписана мисъл на Микеланджело: "Който се мисли за гений, неминуемо се превръща в такъв".

На 22 ноември е насрочен концертът на Лили Иванова в зала "Арена Армеец".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !