Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Пищова: Мариана Попова е селянка от Казанлък

отпечатай новината

23.10.2012 10:45 | Видян 3570 пъти

Пищова: Мариана Попова е селянка от Казанлък

Мариана Попова е една селянка от Казанлък Първо не е певица. Къде са й албумите, кой я гледа? За 20 години да пееш един път, пък макар и на “Евровизия”, все едно нищо не си видял. Тя пее в Силистра, Свищов, Горно Нанадолнище”. Така колоритният Митьо Пищова коментира пред Нова телевизия ситуацията във ВИП Брадър.Според него Тризначките, които влязоха снощи в Къщата, ще изнервят съквартирантите, защото те са много особени. “Като бяхме за снимките на рекламата за ВИП Брадър направиха три скандала за пет часа”, каза Митьо.

“Първият конфликт ще дойде от Мариана , вторият – с тези двете жени, дето се обичат помежду си. Тая любов е красива, ама да я гледаш, а не да си на тяхно място”, разсъждава Пищова.

Той е категоричен: “Ники не е никакъв мъжкар. Спечели един силов формат – “Сървайвър”. А това няма нищо общо с ВИП Брадър. Ники е един лигльо, един комплексар. Не може един мъж в такъв формат да се напива, да си показва кирливите ризи и най-малкото - да замеря една жена с вафли”.

“Юлиян не е чак толкова мъж. Дразни се като бебе и няма да оцелее. След като изгонят Мариана, ще бъде той. Той много преиграва”, прогнозира Митьо.

Неговият фаворит е Багата. “А до финала ще отидат Фънки и Багата. Фънки е лудият, пияният, нормалният българин, който се харесва на хората”, смята Митьо Пищова. .

На въпрос какво става с прословутите му сватби, търновецът отговори: “В Банско имаше голяма сватба и голям купон на 6 май. Венчахме се, но не се получиха нещата. И по-хубаво направихме, че напихме попа и подписахме в църквата един бял лист и брак няма. Продължавам да ергенувам., аз съм при красавиците, така че мога да се оженя още един път”, не крие самочувствието си Митьо Пищова.

източник:Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !