12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Елен Колева пусна списък с мъже

отпечатай новината

23.10.2012 15:00 | Видян 5074 пъти

Елен Колева пусна списък с мъже

Списък с имена на мъже разпрати по медиите актрисата Елен Колева. Тя опроверга появилите се информации, че новото й гадже е актьорът Георги Спасов, който участва в "Хотел Трансилвания".Момчето, което визирате като мое гадже, беше част от премиерата на филма, в който участвам – „Хотел Трансилвания”, в ролята на Дракула.

Добре, че сте вие, за да разбера името му – Георги Спасов. Не познавам това момче, а вие го направихте и мое гадже, писа до медиите Колева, която доби супер популярност покрай връзката си с майонезения бос Александър Найденов.

Искам да подчертая, че никога не съм имала интимни контакти със следните лица – Ириней Константинов, Пламен Константинов, Ники Илиев, Филип Аврамов, Асен Блатечки.

Запознати отбелязаха, че в списъка липсва името на Башар Рахал, който е стара тръпка на Колева.

Спойката й с Найденов се разпадна, а босът на “Олинеза” заяви публично, че макар да не е хващал половинката си на калъп, тя се е виждала с нейни екс гаджета тайно от него.

Той е категоричен, че вече няма връщане назад във връзката им, след като разбрал, че Елен е “поддържала някакви отношения със свои бивши интимни партньори – “някакви ръгльовци там”... Уж просто приятели, колеги, братовчеди, швестери някакви. Но не приемам, че може да ти бъде просто братче някой, с когото си преспивал.

А и защо ще криеш тези контакти, ако е така?”, заключава бизнесменът. И споделя, че е бил много огорчен от тези лъжи, които са стояли години между тях. “Когато започнах да се връщам в миналото, открих богат именник”, издава той.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !