Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Азис и Николета:Ний сме си телета!

отпечатай новината

24.10.2012 14:15 | Видян 4717 пъти | Гласували 1

Азис и Николета:Ний сме си телета!

Дългоочакваното видео на ромското нещо  Азис вече е факт– „Ти за мен си само kекс”, в което главната роля е поверена на  Николета Лозанова . От днес клипът може да бъде гледан.

Снимките на лентата, режисирана от самия певец, продължили два дни и две нощи. Използваната локация представлява декор, построен специално за сицилиански филм. Азис е облечен с тоалетни , а Николета залага на червено.

По време на снимките двете звезди разполагали със собствени гримьорни,течаща вода,мивки,легени,бързовари и гребла. Интересното е, че никой от тях не знаел в какво ще е облечен другият до последно и така взаимно се изненадвали(!).

Топизпълнителят , за когото всички знаем, че трудно може да се определи какво е, признава, че този път имал притеснения, докато били на снимачната площадка. Те били свързани с горещите дни на септември.

 
Той довери, че след всяка целувка и двамата закривали лицата си с ръце, пламнали от ужас.  Красавицата , която не крие, че това е любимата й песен от репертоара на нейния приятел, през цялото време се опитвала да окуражава и двамата с викове "'Айде наш'тее".

С известни усилия сцените били заснети и търсеният резултат бил постигнат. „Николета е изключителен професионалист. Не се оплака нито за миг, а прекара близо 20 часа на 38-сантиметрови токчета!”, не спира да се хвали красавицата Азис .

Гримът в „Ти за мен си само кекс” е дело на Джули Ангелова и Кирил Чалъков, а косите – на Веселин Кондаков.

снимка: Костадин Кръстев-Коко

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !