Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

"Столичаните" с най-големи цици

отпечатай новината

24.10.2012 15:00 | Видян 16507 пъти

Актрисите в "Столичани в повече" са с най-големите и най-хубавите цици от подвизаващите се звезди в сериалите, твърди класация на БГ фенове.

С най-голям естествен бюст сред родните актриси от сериали се хвали Ева Тепавичарова, която се превъплъщава в образа на Йовка от "Столичани в повече". Родената в София едрогърда хубавица твърди, че бюстът ѝ е напълно натурален, пише Телеграф.

Преди време тя не се посвени да се снима гола и бременна. Направи го в отговор на групата във "Фейсбук" "Йовке, покажи си циците". Ева не се притеснява от хората на плажа и демонстрира ефектните си форми. С яки цици, макар и не толкова големи, се слави и Силвия Лулчева, която се изявява в образа на Славея Лютова в същата хитова поредица.

Най-много големи гърди накуп в актуалните БГ сериали има обаче в "Седем часа разлика". Зевзеците в артгилдията говорят, че създателите на продукцията, били известни цицомани, или поне се ръководели от идеята, че в техните театри всичко трябва да е хубаво и голямо.

С най-обемист бюст в лентата е актрисата Александра Василева, която се вихри в образа на досадната рускиня Алеся. Алекс Раева, която освен като актриса има и кариера като певица, също грабва мъжките погледи с големите си цици, които обаче са силиконови. С обемен бюст в кримката са още Евелина Борисова и Мария Статулова, споделя Телеграф.

Циците на Диляна Попова , която участва в най-новия сериал "Революция Z: Секс, лъжи и музика" са най-хубави от гърдите на актрисите в сериалите, сочи друга класация на феновете. В предишни години моделката редовно оглавяваше класациите за най-хубав бюст в републиката, но покрай участието си в "Стъклен дом" загуби лидерската си позиция, защото много от зрителите предпочитат да я виждат само в положителни роли, а не в отрицателни. Циците на Попова са силиконови.

В същото време из магазините в страната започна да се продава боза за ускорен растеж на цици. В продължение на десетилетия се твърди, че бозата помага за наедряване на бюста, а също и за повече кърма при родилките.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !