Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Гала: Искам да ми направят нови гърди

отпечатай новината

24.10.2007 14:21 | Видян 9135 пъти | Гласували 6

Гала: Искам да ми направят нови гърди

Как се чувствахте по време на записите на Пълна промяна – шоуто, което стартира по Нова телевизия на 17 септември? Беше ли Вашето амплоа?
Абсолютно беше много повече моето амплоа, отколкото Имаш поща. Защото в голямата си част е много по-позитивно, по-светско, по-близо до мен като характер и като човек.

Подлагали ли сте се някога на естетична хирургия?
Никога нищо не съм правила, въпреки твърденията, че съм коригирала бюста си. Може би е, защото съм казвала, че бих искала да го направя. И наистина, ако се осмеля някой ден, това е една от корекциите, която бих си направила. Харесвам естетичната хирургия и много се радвам на това, което показаха българските хирурзи.

Какво мислите за звездите, които се подлагат на пластични операции? Нормално ли е или осъдително?
Осъдително – в никакъв случай не бих казала, защото аз самата съм човек, който нерядко греши - прави някакви неща, които граничат с глупостта и съм човек, който признава грешките си. В този ред на мисли не бих искала мен да ме съдят прекалено сурово, затова не си и позволявам да съдя никого. Казах преди малко, че бих коригирала бюста си, но бих си сложила възможно най-малкия имплант. Иначе съм абсолютно положително настроена към корекциите, независимо дали си ги правят звезди или не. Много ми се иска българинът след това предаване да разбере, че естетичната хирургия не  е само за звездите и популярните хора. Ако някой не се чувства добре в кожата си, ако някой не харесва нещо в себе си и не може да го промени по никакъв начин, не виждам нищо лошо да се обърне към естетичните хирурзи.

Приятелството Ви с Кремена Халваджиян ли е причина точно вас да изберат за водеща?
Не мога да кажа дали за това са ме избрали. Мисля си, че предложението е дошло от Нова телевизия, не от Маги Халаваджиян. Не знам наистина... А иначе сме близки с него. Кремена е моя много близка приятелка и с удоволствие работим заедно.

Колко Ви плащат в Пълна промяна?
Смея да кажа, че хонорарът ми е доста висок. Аз съм човек, който по отношение на работата си и на това да съм добре платена не правя компромиси. Максималист съм, давам всичко от себе си и искам да получавам адекватно заплащане за това.

Бихте ли казали какъв Ви е хонорарът?
Не бих. Ако Маги се съгласи, нямам нищо против да ви кажа. Това е нещо взаимно и е одобрено и от Нова телевизия, не само от Маги. Ако те ви кажат, нямам нищо против да се оповести хонорарът ми.

Има ли известни личности, които са участници в Пълна промяна?
До момента няма.

Хващаме Ви на морето. На почивка ли сте или по работа?
Това са първите и единствените 5 почивни дни за мен. Направих всичко възможно да ги взема, защото не съм виждала дъщеря си цяло лято. Тя беше в Щатите при брат ми. Сега се върна и веднага отидохме на морето.

Имате ли личен живот?
Никак няма да е пресилено, ако кажа – не. Толкова обичам работата си, че понякога измества ценностите при мен. Това не е добре! Забравям другите важни неща в живота, освен работата.

А има ли „пълна промяна” в личния Ви живот?
Чак пълна промяна не може да се каже, че има. Много неща се променят, много неща ми се случват – и хубави, и лоши.

Имам предвид отношенията Ви с Косьо? Разведени ли сте?
А, за това ли – което напоследък се пише! Няма да Ви отговоря на този въпрос, просто защото няма да е честно спрямо всички. Което не означава нито да, нито не!

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !