Бригада Нов дом ремонтира дома на...

Майстор-алпинист, работил в изследователска база в...

Какво ще кажат хората се завръща в...

Един от най-обичаните британски комедийни сериали –...

Елен Колева призна за изневярата с Башар Рахал

отпечатай новината

25.10.2012 15:30 | Видян 5336 пъти

Елен Колева призна за изневярата с Башар Рахал

Списък с имена на мъже разпрати по медиите актрисата Елен Колева . Тя опроверга, че новото й гадже е актьорът Георги Спасов, който дублира в "Хотел Трансилвания", въпреки че негови колеги са категорични, че двамата са заедно.

"Искам да подчертая, че никога не съм имала интимни контакти със следните лица - Ириней Константинов, Пламен Константинов, Ники Илиев, филип Аврамов, Асен Блатечки", добави актрисата. От своя списък за мъже, с които не си е лягала, Колева обаче изкара името на актьора Башар Рахал.

Тя не отрича да е имала връзка с него. Както "Всеки ден" още преди време съобщи, Рахал и Колева са имали доста дълга тайна връзка още по времето, когато Башар играе като терорист в холивудски продукции. Актьорът си идвал специално до България, за да се вижда с още младото девойче - студентка. Тя не била много влюбена в Башар, започнала да му поставя ултиматум да се разведе.

 Съпругата също научила от доброжелатели за изневярата на съпруга си. Тя също поставила ултиматум на Башар и той избрал семейството си. Извинил се на Елен , обяснил ѝ, че държи най-много на съпругата си. След това тя започва връзка с боса на "Олинеза" Александър Найденов.

Спойката ѝ с Найденов се разпадна, а той заяви публично, че макар да не е хващал половинката си на калъп, тя се е виждала с екс гаджета тайно от него, пише Всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !