Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Харисън Форд е болен от рак?

отпечатай новината

26.10.2012 09:45 | Видян 1423 пъти

Харисън Форд е болен от рак?

Харисън Форд е развил странно уплътнение на носа, пише американското издание National Enquirer. Според специалистите става дума най-вероятно за рак на кожата.Образуванието е от вида базално-клетъчен карцином, който е лечим и не представлява непосредствена опасност за живота. Една операция по подобен сериозен повод обаче би променила познатия на всички образ на Форд и ще се отрази на позициите му на водещ холивудски актьор, продължава да сгъстява черните краски изданието.

Според неназован в публикацията източник съпругата на актьора – Калиста Флокхарт (Али Макбийл) била пред нервен срив от притеснение. Харисън приема подобни изпитания мъжки, коментират близки до актьора. National Enquirer нарочно раздухва сензация, каквато на практика не съществува. Форд вече е бил опериран и ракови клетки при анализа след интервенцията не са открити. Имиджът му няма да пострада, тъй като намесата е била щадяща.

Припомняме, че това е същото издание, което лансира "новината" за умиращата от чернодробна недостатъчност Анджелина Джоли.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !