Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Слави се отцепи от прителите си

отпечатай новината

26.10.2012 14:45 | Видян 3396 пъти

Слави се отцепи от прителите си

Слави Трифонов се оказа романтик. Дългия избра за пръв път от много години насам да отбележи рождения си ден само в компанията на любимия си човек — танцьорката от балет "Магаданс" Мартина. С това даде нови поводи за клюки около семейния си статут. Според тях шоуменът доброволно е скъсал с предишния си начин на живот, изпълнен с бурни партита и много алкохол в името на една по-голяма цел – да има семейство.

На 18 октомври Слави навърши 46 години и за пръв път отказа да отбележи паметната дата с феновете си пред малкия екран. В предишни години на този ден Трифонов често ставаше обект на шеги и закачки от колегите си, а традиционно вечерното шоу на bTV не минаваше без специални послания и поздрави от музикантите на "Ку-ку бенд", актьорите и сценаристите. Тази дата се очакваше с огромно вълнение от екипа, който със седмици се готвеше да сюрпризира шефа с възможно най-нестандарната и откачена изненада.

След това пък поласканият водещ не пропускаше да покани най-близките си дружки на тузарска разпивка в някой луксозен столичен хотел. Миналата година например заедно с Евгени Димитров – Маестрото и част от сценаристите и половинките им той се почерпи в скъпарския ресторант "Панорама" на Кемпински.

Откакто е с половинката си Мартина обаче, Слави все повече се променя и изоставя старите си привички. Тази година плевенчанинът за пръв път от повече от 10 годипи наруши статуквото, и то с идеята отново да угоди на любимата си. Трифонов категорично забрани на хората си да правят каквото и да е по случай 46-ия му рожден ден и пожела да се възползва от личното си време, за да се отдаде на размисъл. Шоуменът дори настоя екипът да се събере извънредно, за да запише предаването за 18 октомври. Така в делничната вечер бе излъчено предварително приготвено шоу, а Слави получи шанса да си вземе почивка на специалната дата.

Пред служителите си Трифонов не обяснил, какви са плановете му за годишнината, а се отчел само с щедра почерпка за повода. Той разлял няколко бутилки с качествени питиета и донесъл шоколадови изкушения за всички, но забранил да му се правят каквито и да е подаръци по повода. Никой не се осмелил да прояви нездраво любопитство към делата на водещия и до последно слуховете сочели, че той смята да прекара празника си в уединена компания далеч от погледите на любопитните.

В празничния ден Слави и Мартина заминали за родния град на шоумена Плевен. Именно там, в семейна атмосфера, Дългия е посрещнал помъдряването си. Според източници Мартина го е изненадала с ефектен подарък – часовник от скъпа марка, който купила дни по-рано.

Според запознати от няколко месеца Слави съвсем целенасочено се старае да не привлича внимание към себе си. Покрай поредния си рожден ден той усещал признаците на старостта и вместо да се радва, изпадал в депресия. Шоуменът си правел равносметки за постигнатото в живота и макар да се гордеел с големите си финансови успехи и обществено положение, не можел да си затваря очите, че животът му не върви по най-добрия начин.

Шоуменът вече от няколко години не може да се отърве от първите предвестници на старостта – болести и контузии, а въпреки че смята да се задоми, така и не се е решил на тази паметна стъпка с половинката си Мартина.

Източик: Уикенд

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !