Владо Карамазов с първа книга

Родният секссимвол на театъра Владо Карамазов отново...

Полк. Марков каза, че ще ме смаже и...

„Полк. Николай Марков ме заплашваше с физическо...

Детето на Зуека не му говори

отпечатай новината

26.10.2012 15:30 | Видян 3097 пъти

Детето на Зуека не му говори

Рязката промяна в семейното положение на Васил Василев - Зуека никак не му се отразява добре.

От обкръжението на актьора вече започват да се притесняват сериозно за здравето му, след като през последния месец той е свалил 4 килограма от и без това крехката си фигура.

Заслабването на звездата от "Господари на ефира" и "Пълна лудница" било в резултат от стреса покрай раздялата с половинката и майка на детето му Нина Димитрова, разказва Всеки ден.

Макар че двамата сложиха край на отношенията си именно по вина на Зуека, който си хвана любовница, той не можел да свикне с това, че няма да обитава повече семейното гнездо и най-вече, няма да вижда всекидневно единствената си наследница Девина.

13-годишната тийнейджърка заела изцяло страната на майка си Нина и дори отказвала срещи с баща си, задето ги оставил, избирайки друга жена. Тя спряла да говори с татко си. Това обаче поболяло Зуека, който обичал безкрайно момичето и страдал, че собствената му плът и кръв не иска да го вижда, пише още Всеки ден. 

"Много му е тежко, макар че се стреми да не го показва на никого. Само физическото му състояние го издава - изобщо не се храни. Ако продължава така, скоро време ще изчезне, защото и без това винаги е бил много слаб кахърят се близки до водещия на на "Господари на ефира" .

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !