Тарантино се отказа от последния си...

Рядко се случва обявен холивудски проект да бъде рязко...

Меган Фокс е неузнаваема без грим

Феновете на Меган Фокс бяха оставени да правят двойни...

Райна пусна снимка с новата си изгора

отпечатай новината

30.10.2012 09:45 | Видян 2885 пъти

Райна пусна снимка с новата си изгора

Фолкпевицата Райна публикува във Фейсбук фотос, с който обяви новия си социален статус. На снимката македонското пиле направо сияе в прегръдката на непознат кавалер.

Почитателите на изпълнителката веднага заподозряха, че това е новата й любов. „Направо сияеш”, „Ослепителна си”, „Прекрасна си", Наистина е по-различна усмивката, на влюбена жена, а?, са част от коментарите под снимката.

Певицата ревностно пази личния си живот от медиите. Фактът, че публикува подобен фотос в социалната мрежа, говори за нещо повече от приятелски отношения с мъжа, който я е прегърнал.

Райна твърди, че е успяла да преодолее любовта си към Коцето, който разби сърцето й. "Той е затворена страница в моя живот. В момента, в който разбрах за неговите забежки, Коцето стана минало за мен. В този момент от живота си разбрах, че никой не може да ти даде това, което не притежава. Прецених, че няма смисъл да възлагам някакви надежди, при положение че той не е човекът, който ще ми даде това, което искам", коментира преди време раздялата с дългогодишното си гадже Константин.

снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !