Отличникът на Hell’s Kitchen бе...

Самопровъзгласилият се за цар на равиолите Кирил се...

Стефан Вълдобрев и Обичайните...

Осем града и нов албум с единайсет нови песни...

Юлиян: Къци е толкова йога, колкото аз съм Гагарин

отпечатай новината

30.10.2012 11:15 | Видян 2964 пъти

Юлиян: Къци е толкова йога, колкото аз съм Гагарин

Къци е толкова йога, колкото аз съм Гагарин. Той си мери кръвното по 17 пъти на ден! Кръвното си му беше добре – 129/79.

Но той не спираше. Като видях, че работата отива на зле, сложих апарата на един кен с бира и той отчете кръвно 110/70. Това каза в “На кафе” певецът Юлиян Константинов, който снощи бе изгонен от Къщата на ВИП Брадър.

“Ако приемем, че е нормално един 50-годишен мъж да накара останалите да играят на жмичка, ако приемем, че на 50 години можеш да носиш тениска с морското дъно, на която с клипсове на малки синджирчета висят рибки и морски кончета (които могат да се сменят), то кажи ми как ще коментираш друго.

На рождения ден на 110-кг на борец от ММА да наредиш вази с пластмасови цветя край леглото, на което той спи, при условие, че човекът се е върнал от онзи свят, пише Блиц.

Представете си как ще реагират близките му като го видят така “закичен”. Намирам за абсолютна идиотщина да караш колата със семейството си - жената, децата с... ролери! Представете си за какво става въпрос!”, коментира Юлиян и добави: Има един македонски лаф за тази работа “Сите маже, и он маж”.

Юлиян, който до последно остана основен опонент на Къци, каза още: “Той си е направил печеливша стратегия още с влизането си в къщата. Имаше стратегия къде, какво и с кого да направи, всеки ден. Наистина има такива хора, вместо да отидеш и да си прекараш времето с такива страхотни хора, както направих аз – с Фънки, Багата, Ники Мартинов, Ласкин, Криси Патрашкова...”.

Певецът сподели, че Багата е “едно изключително приятно и готино момче”. Според Юлиян ММА боецът трябва да излезе навън и да тренира – нещото, което е най-важното за него.

“Люси е изключително сладко момиче – много жизнена, изключително позитивна, човек-космополит. С медальона, който й връчих, тя знае какво да направи и ще го използва по възможния най-добър начин”, каза Юлиян.

Певецът повдигна завесата на задкулисните игри и интриги в Къщата. Зад голяма част от тях, според него, стои Мариана Попова.

Краткият си, но запомнящ се конфликт с първата изгонена от ВИП Брадър – Соня Колтуклиева, певецът коментира лаконично. “Как може един човек да се нарече интелектуалец, след като е домъкнал в Къщата 17 чифта обувки за една седмица. Това е един изключително интелектуален момент в нашето пребиваване”, иронично вметна Юлиян.

Той прогнозира, че влезлият снощи в Къщата любен Дилов-син ще застане на страната на приятелите му – Фънки и Багата и ще продължи “делото” срещу Къци. Юлиян каза, че ВИП Брадър трябва да бъде спечелен или от Фънки, или от Люси.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !