Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Засекли Елен Колева с "бившия" ѝ и в София

отпечатай новината

30.10.2012 13:00 | Видян 2767 пъти

Засекли Елен Колева с

Актрисата Елен Колева явно се опитва да скрие събирането си с Александър Найденов, но известността й пречи. Само преди дни, нейни колеги я засекли отново да се вози с него в джипа му със запомнящ се номер 0001.

Преди месец пък двамата се бяха превърнали в атракция в Балчик, където предимно се гушкали и целували, а в останалото време се държали за ръце.

Според Елен , зложелателите се възползвали се от ревността на Александър, но според колегите й всяка тя открай време имала навика да лъже.

Дори неволно потвърди появили се в публичното пространство твърдения по свой адрес с дългия поменик от имена на мъже, с които не е спала, който Елен публикува в медиите преди седмица.

Там не фигурират имената на режисьора на „Шивачки” Людмил Тодоров и на продуцента на филма, разкрит по метода на изключването, Николай Шишков. Във списъка й не фигурира и името на друго непотвърдено до този момент нейно гадже – Фахрадин Фахрадинов.

Колегите й се смеят, че оттук нататък трудно ще се намери тв, кино или театрална продукция, в която „разбивачката на семейства” да изяви талантите си.

снимка: фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !