Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Простотия: Мъжки нощен танц по слипове в Къщата

отпечатай новината

31.10.2012 09:30 | Видян 2008 пъти

Простотия: Мъжки нощен танц по слипове в Къщата

Всеки може да стане за смях, но някои го правят много успешно. Жертвата на почти всички интриги и заяждания сред обявените за ВИП персони през последните дни – Къци Вапцаров – бе използван от сценаристите до възможния максимум.Последната проява на "Всички срещу Къци" бе в след полунощен декор, на фона на спящите в леглата си уморени съквартиранти се появиха две сенки, вероятно подкрепени чувствително от високоградусова напитка и духаха в една тръба до леглото на Господарят на колелото на късмета кой знае защо.

От тръбния звук спящите се събудиха, а нощните герои – Юлиан Константинов и Орлин се заливаха в смях. За да бъде чувството за отвращение пълно, единият от почерпените  се поразходи по слипове. Не че направи някакво впечатление на останалите, ако съдим по мързеливите им реакции.

Накрая като в истинска латиносага, всичко завърши с хепиенд. Къци отново заспа, а на другия ден получи за компенсация правото да излезе навън и да играе в една лотария. Животът в Къщата продължава по сценария, следва епизод с пръстен и предложение за женитба. Като в латиносага.

Източник: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !