Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Бориса: Търся амбициозен мъж

отпечатай новината

31.10.2012 13:30 | Видян 3304 пъти

Бориса: Търся амбициозен мъж

Топ моделът Бориса Тютюнджиева бе специален гост тази сутрин в предаването "Преди обед" по bTV. Красавицата сподели любопитни факти от професионалния и личния си живот.

"Приятелят ми е младо и амбициозно момче, не е някой дъртак, както писаха на много места. Аз съм много амбициозна и заредена с желание за развитие и търся същия човек. Нормално е!", призна брюнетката.

Красавицата сподели откровено, че участието ѝ в Холивудската продукция "Погрешен завой 5" е било едно от най-големите предизвикателства за нея в професионален план.

"Работата с толкова голям екип от професионалисти и участието в подобен мащабен проект, няма как да бъде лесна задача. Аз обаче се радвам, че се справих".

Бориса сподели и мнението си относно клюките по неин адрес. Тя обясни, че е свикнала да приема нормално слуховете и вече не се притеснява от написаното за нея. По повод твърденията, че е имала любовна авантюра със световната футболна звезда Лео Меси, тя бе категорична, че подобно нещо няма и това са пълни измислици.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !