Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Местят Мона Лиза, била...

Най-известната картина в целия свят – Мона Лиза на...

Ханчо на Мариана копие на Първанов

отпечатай новината

01.11.2012 15:15 | Видян 3080 пъти

Ханчо на Мариана копие на Първанов

Певицата Мариана Попова най-после изплю камъчето и разбули тайната си. ВИП брадърката призна на всеослушание, че мълвата за връзката ѝ с бившия президент Георги Първанов е дала начален тласък на кариерата ѝ.

Това потвърди мнението на някои от колегите ѝ, които основателно смятаха, че тя по-скоро е извлякла дивиденти от скандала преди време.

Любопитно е, че сегашната ѝ половинка- италианецът Ханес, който дори ѝ предложи брак в Къщата, надявайки се така да я превърне в победителка, е абсолютно копие на бившия президент.

Мариана разказва, че се е запознала с чужданеца на морския бряг. Тогава тя почивала самотна и тъжна в хотел "Морско конче" край Китен, който се оказа любим и на друг съквартирант- Фънки.

Италианецът, който произхождал от особен немски етнос на Ботуша, работел  в хотела като сомелиер. Любовта пламнала мълниеносно. Срещата с Ханес е случайна, но надали има нещо случайно на този свят.

Още след първата седмица двамата си казват "обичам те", а само  след три месеца научават, че ще стават родители. Преди това Марина ходеше с аржентинския барабанист Пабло Круз.

Екзотичното гадже на изпълнителката отдавна е в миналото. Освен всичко друго Мариана и Ханес са бизнес партньори. Певицата помага на половинката си който е вносител на вина. Питиетата  се представят в изискани клубове, за артистичната атмосфера в които отговаря Мариана.



източник: Галерия

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !