Райските субтропични острови,...

Принц Уилям и Кейт, принцесата на Уелс, имат любима...

Холивудски звезди участват в римейк...

Ед Уестуик (“ Клюкарката“), Джон Хана („Мумията“) и...

Николета отново скочи срещу Алисия

отпечатай новината

05.11.2012 10:00 | Видян 5802 пъти

Николета отново скочи срещу Алисия

Неотдавна Николета Лозанова заяви, че вече изобщо не се интересува от бившата съпруга на Валери Божинов Алисия. Тя дори призна в предаването Горещо пред Венета Райкова, че през последната година малко е попрекалила със закачките и коментарите около фолк изпълнителката, пише Супер 19'.

Тези дни обаче НиЛо се обърна на 180 градуса.Красивата плеймейтка отново започна да се "закача" с талантливата певица. "Лягат си с теб но се събуждат с мен...аз сложих снимка сега е твой ред :D :D :D", написа г-жа Божинова в официалния си профил във Фейсбук. Закачливият коментар бе насочен към снимките, които фолк дивата публикува в профила си в социалната мрежа.

Феновете на Николета   по интернет-форумите този път не я подкрепиха в изказването ѝ срещу Алисия. Те също се чудеха как така плеймейтка хем не се вълнува от певицата, хем следи профила й и новостите в него.  Изпълнителката на Той не е за мен побърза да отговори на съперницата си и написа на свой ред в своя профил: "Искам само да кажа на всички тук, че много ме обича".

Естествено причината за цялата тази звездна коренспонденция между двете съпернички, отново е Ники Михайлов, гласи клюката в светските среди. Според запознати Николета изпитвала истински душевен оргазъм, когато се заяждала с вратаря на Твенте. Още преди време Супер 19` писа, позовавайки се на свои агенти, че пловдивчанката все още таи някакви чувства към сина на шефа на БФС. Тогава ви разказахме историята как НиЛо пишеше среднощни есемеси на Ники в претъпкана пловдивска дискотека.

Преди няколко дни новата г-жа Божинова научила, че Алисия  и Ники са на кратка разходка до Италия, а по това време фолк певицата пуснала във Фейсбук и снимки от новата си фотосесия, с която слага началото на нов имидж. Именно това извадило от кожата Николета, която се има за абсолютната модна икона в България. Присъствието на Михайлов пък по време на романтичния вояж  още повече наляло масло в огъня и красавицата изригна в социалната мрежа, пише още Супер 19'.

В хайлайф обществото вече се питат до кога ли ще продължават тези „опасни“ връзки и игрички между известните двойки. "Николета няма да спре до тук, тя е начертала стратегия да става все по-известна и да бърка в очите на Алисия и Ники", коментира приятелка на плеймейтката. "Очаквайте неочакваното", пък добавят хора близки до Алисия.

Ще се сложи ли край на войната пък се питаме ние и тръпнем в очакване на нови светски скандали и удари под кръста.

 

автор: Супер 19'

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !