Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Синът на Ламбо избяга в САЩ

отпечатай новината

06.11.2012 11:15 | Видян 2727 пъти

Синът на Ламбо избяга в САЩ

Синът на Ламбо избяга от България, научи ексклузивно „Всеки ден". Владимир Данаилов си събра багажа и се върна в Щатите. Той заряза тук и майка си, Ирен Кривошиева, и кучето Лили, с което влезе в Къщата на „ВИП Брадър" преди 2 месеца.

Владо се чувства зле от постоянните одумвания по негов адрес след скандалите в риалитито, твърдят близки до него хора. За това побързал да се скрие от клюкарите в Банкя, където живее с майка си. Той се поболял и загубил съня и от стрес, заради престоя в Къщата на шоуто и в САЩ се надява да се отърси от напрежението.

Много го е наранило и отношението на баща му, Стефан Данаилов, който отказва всякакъв контакт с Влади, след като по негова вина стана за смях пред цяла България. Младежът не можел да приеме, че актьорът не вдига телефона, когато му звъни, и дори заплашва, че ще се отрече от него официално.

До гуша му е дошла и омразата на законната половинка на Ламбо - Мария. И до днес на бащата и сина им се налага да крият срещите си, за да не я ядосат или разстроят, тъй като психиката й е много лабилна.  „Влади не може да понася, че след излизането му от Къщата хората се обръщат след него по улиците. Особено чувствителен е към критиките към учението и вярата си", твърдят хора, които го познават. Младежът не искал да се примири, че не е изпълнил мисията, в която е влязъл в шоуто - да привлече нови последователи на идеите си.

Америка е спасение за Владимир в момента. Това е страната, в която е израснал, и затова му липсва много. Там са и неговите приятели, и момичето, в което е влюбен - Виктория. Данаилов-младши се надявал, че криейки се зад океана, ще накара злите езици да го забравят и ще спре клюките за себе си. Според запознати обаче това бягство няма да е за дълго. Владимир бил убеден, че бъдещето му е тук, в България.

Смятал, след като се възстанови от преживените силни емоции, да се върне тук заедно с приятелката си Виктория. Мислел, че двамата могат да се заселят за постоянно в Банкя, където в момента живее Ирен, пише още Всеки ден.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !